Jeg har aldri vært noe vanedyr. Jeg har ikke alltid én type ost og en pakke skinke i kjøleskapet. Sånn sett kan man kanskje si at jeg skjemmer meg selv litt bort. Hverdagsfrokosten har likevel blitt litt rutinepreget. Det går mye i grøt. Det som er kult er at grøt kan være så mangt. Jeg skal legge ut de ulike variasjonene jeg prøver etter hvert. I dag serverer jeg suksessgrøten min, som ALLE liker.
Morgengrøt
Du trenger:
- Havregryn
- Solsikkefrø
- Chiafrø
- Krossede linfrø
- Banan (kuttet opp og fryst)
- Blåbær (jeg bruker fryste når det ikke er sesong)
- Sojamelk (eller annen god melk)
- Vann
- Kokosolje
- Kanel
Deretter:
- Legg frøene i vann kvelden før
- Ha en håndfull havregryn i en kjele. Tilsett frøene (+ frøvannet).
- Spe på med melk til du føler det er nok væske.
- Tilsett en frossen banan i biter og tre spiseskjeer blåbær.
- Kok opp
- Ta kjelen av platen og rør inn en halv spiseskje kokosolje
- Server med masse kanel
Legg igjen en kommentar